kontrollrumsrevision

VI UTFÖR BESIKTNING AV DITT BEFINTLIGA KONTROLLRUM. OFTA KAN MAN MED LITEN INVESTERING LYFTA NIVÅN PÅ ARBETSMILJÖ OCH SÄKERHET AVSEVÄRT MED NÅGRA FÅ ENKLA ÅTGÄRDER SOM BÅDE ÄR EKONOMISKT OCH ERGONOMISKT TILLTALANDE.Låt oss granska era operatörsplatser så kan vi ge Er ett förslag på hur ni uppgradera er arbetsmiljö till en mer ergonomisk, säkrare och effektivare arbetsplats med en liten investering

Personalen – Funderar du på den mänskliga faktorn ? Att kunna behålla duktig personal samt attrahera nya talanger, en fräsch och modern operatörsmiljö innebär att att säkerheten och trivseln ökar så att operatörerna fungerar perfekt i en kritisk 24/7 miljö. Ta hjälp av TM-group, så hjälper vid dig i stort och smått för att lyfta nivån på ergonomi, teknik och säkerheten.

Teknik – Vill du uppgradera tekniken runt operatörsplatserna ? Att placera ny teknik i ett kontrollrum är inte enkelt, men vi har gjort det många gånger och har bred erfarenhet på området.

ISO kompatibel – Är din operatörsarbetsplats utformade enligt de senaste riktlinjerna? ISO 11064 är en internationell standard för hur kontrollrum och operatörsplatser skall utformas gällande teknik och ergonomi. Att följa ISO 11064 är ett av de verktyg vi använder för att designa bra arbetsmiljöer hos våra kunder.